Airrex-lämmittimet

Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää materiaalia, ei ilmaa. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Airrex-lämmittimien tuottama infrapunalämpö leviää isossakin tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

Laitteessa on sähköisellä polttoainepumpulla varustettu öljypoltin, joka kierrättää palokaasun keraamisesti pinnoitetun putkiston läpi, luovuttaen lämmön infrapunasäteilynä. Kolminkertainen paloprosessi takaa täydellisen puhtaan palamisen, joten lämmitin ei vaadi erillistä pakoputkea. Kaikki lämpö saadaan 100%:sesti hyötykäyttöön. Pakoputken sisällä oleva pakokaasuja tiivistävä ja laajentava äänenvaimennusjärjestelmä tekee Airrexista erittäin hiljaisen (vain 48dB).

Airrex-lämmittimissä on 12 eri turvajärjestelmää, joten ne ovat erittäin turvallisia. Lämmittimestä säteilevä lämpö ei ole polttavan kuumaa eivätkä laitteen pinnat ole tulikuumia.

Airrex-lämmitin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu käytettäväksi kohteissa, kuten teollisuushallit, työtilat, konesuojat, tallit, hallit, maalaamot, taukotilat, huoltoautot, yleisötapahtumat, korjaamot, terassit, teltat ja rakennustyömaat.

Airrex-lämmittimillä on tehtaan myöntämä vuoden takuu. Takuun saa laajennettua veloituksetta 3 vuoteen aktivoimalla lisätakuun verkkopalvelussa. Laitteen jokainen osa löytyy varaosana suoraan maahantuojan hyllystä, joten varaosatoimitukset onnistuvat ympäri Suomen parissa päivässä.

Teknisiä tietoja:

AH-200

Lämmitysteho: 13 kW/h

Soveltuvat polttoaineet: Neste Green Heat (biodiesel), diesel tai polttoöljy

Polttoaineen kulutus: 0.95 – 1.14 L/h (jatkuvalla lämmityksellä)

Polttoainetankin tilavuus: 25 L

Kuivapaino: 31 kg

Virrankulutus: 80 W (230 V, 50 Hz)

Mitat: (L x S x K): 780 x 305 x 950 mm

Melutaso: 48dB

Lämpötilan säätöalue: 0-40c

Airrex AH-200 on pienikokoisin polttoainekäyttöinen diesel-lämmitimemme. AH-200 soveltuu hienosti niin autotallin, kesämökin kuin terassinkin lämmittämiseen.

Tämä lämmitin ei tuprauttele ilmaan käryä eikä näkyvää savua. Pakoputki tarvitsee viedä ulos ainoastaan niissä tilanteissa, kun lämmitintä käytetään tiloissa joissa nukutaan. Airrex AH-200 infrapunalämmittimestä ei tarvitse viedä erikseen pakoputkea ulos, kun laitetta käytetään tiloissa kuten autotalleissa, terasseilla, teltoissa, ym.

 

AH-300

 

AH-300

Lämmitysteho: 13-15 kW/h

Soveltuvat polttoaineet: Neste Green Heat (biodiesel), diesel tai polttoöljy

Polttoaineen kulutus: 1,05 – 1,24 L/h (jatkuvalla lämmityksellä)

Polttoainetankin tilavuus: 45 L

Kuivapaino: 41 kg

Virrankulutus: 80 W (230 V, 50 Hz)

Mitat: (L x S x K): 950 x 305 x 1000 mm

Melutaso: 48dB

Lämpötilan säätöalue: 0-40c

Airrex AH-300 diesel lämmittimen käyttö on erittäin edullista. Täydellä teholla käydessään lämmitin kuluttaa tunnissa vain reilun litran polttoainetta. Jos lämmitettävä tila normaalisti eristetty 500-kuutioinen halli, ulkona on +0c ja sisällä ylläpidetään +15c asteen lämpötilaa niin Airrex AH-300 kuluttaa polttoainetta noin 2,5-3 litraa vuorokaudessa.

 

AH-800

AH-800

Lämmitysteho: 20-22 kW/h

Soveltuvat polttoaineet: Neste Green Heat (biodiesel), diesel tai polttoöljy

Polttoaineen kulutus: 1,71 – 1,9 L/h (jatkuvalla lämmityksellä)

Polttoainetankin tilavuus: 70 L

Kuivapaino: 63 kg

Virrankulutus: 80 W (230 V, 50 Hz)

Mitat: (L x S x K): 1300 x 305 x 1370 mm

Melutaso: 48dB

Lämpötilan säätöalue: 0-40c

Airrex AH-800 on erittäin taloudellinen lämmitin. Se kuluttaa käydessään alle 2 litraa polttoainetta tunnissa. Jos ulkona on +0c ja sisällä halutaan pitää +15c asteen lämpötila, niin normaalisti eristetyssä 1000m3 hallissa lämmitin kuluttaa polttoainetta n. 4,5l vuorokaudessa.

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

    Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
    Lue tästä tietosuojaseloste