fbpx

iDig kaivuavustusjärjestelmät

iDig kaivuavustusjärjestelmä edustaa uutta ajattelua markkinoilla. Perusajatuksena on yksinkertaisuus ja kustannustehokkuus. Langattomien antureiden ja helposti asennettavien ohjainlaitteiden ansiosta iDig:in asennus kalibrointeineen kestää vain n. tunnin. Pikakiinnitteisten antureiden ja ohjainlaitteiden siirto koneesta toiseen kestää vain 10 minuuttia. Voit siis käyttää yhtä laitteistoa useassa koneessa, helposti ja vaivattomasti!

Ohjainlaitevaihtoehtoja on kaksi – Classic ja Touch. Nimensä mukaisesti Touch-järjestelmä on varustettu suurella kosketusnäytöllä. Perusominaisuudet ovat molemmissa järjestelmissä samat, mutta Touch-järjestelmään saa useita työtä helpottavia lisäominaisuuksia.

Helposti seurattava LED-näyttö

Molemmissa järjestelmissä on helposti seurattava LED-näyttö. Kun LED-valot palavat vihreänä kauhan huuli on halutussa kaivusyvyydessä. Myös kallistuksia tai tietyn pituista kaivantoa tehdessä ledit kertovat kauhan oikean aseman.

Anturit latautuvat aurinkokennoilla – erillistä latausta ei tarvita. Anturit voidaan kiinnittää puomistoon “miten vain”, tarkkoja mittauksia tai antureiden asemointia ei tarvita. Tieto antureilta ohjainyksikölle siirtyy radiolähettimien avulla. Nerokkaan pikakiinnityksen ansiosta antureiden kiinnitys ja irroitus on todella nopeaa!

Kaikki laitteiston asennuksessa, kalibroinnissa ja  käytössä tarvittavat komponentit on pakattu lujaan pakkiin. Pakki mukaan ja kaivamaan!

Videoita ja kuvia

Videoita, kuvia ja lisätietoa englanniksi löydät valmistajan sivuilta – PAINA TÄSTÄ

Metsätyö / iDig yhteystiedot

Hämeenlinna: Ari Auerranta 040 744 1655 ja Isto-Markus Järvinen 040 530 4390
Jyväskylä: Tauno Markkanen 0400 617 224
Rovaniemi: Veijo Saarijärvi 0400 811 747, Esko Ovaskainen 0400 345 408