Metsätyö Oy

Metsätyö Oy maahantuo, markkinoi ja myy metsäkonevarusteita, työkoneiden tieteriä, kauhateräksiä ja kaivinkynsiä. Yrityksen palveluksessa on yhteensä 26 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja myyntikonttorit varastoineen Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä.

Liikevaihdostamme on noin 60 % konsernin omavalmisteisia Olofsfors- ja Iggesund- tuotteita, joiden lisäksi maahantuomme alansa johtavien valmistajien varusteita ja tarvikkeita.

Metsätyö Oy:ssä panostamme yhdessä tavaran toimittajiemme kanssa vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen. Tässä työssä suurin voimavaramme on suhteemme asiakkaisiimme sekä heidän asiantuntemuksensa.

Metsätyö Oy on ruotsalaiseen P. Wikström jr. Ab -konserniin kuuluva yritys.

Historia

Metsätyö Oy on perustettu vuonna 1945. Aluksi tuotteina olivat metsätöissä käytettävät käsityökalut. Vuonna 1974 omistajavaihdoksen myötä alkoi metsäkonevarusteiden maahantuonti ja markkinointi. Viisi vuotta myöhemmin tuotevalikoima täydentyi tieterillä ja kulutusteräksillä.

Vuonna 1989 Metsätyö Oy siirtyi osaksi Olofsfors-konsernia, minkä myötä yritys on jatkanut metsäkonevarusteiden ja kulutusterästuotteiden markkinointia, tuotevalikoiman laajentamista ja tasaista kasvua.

Laatu

Asiakkaittemme käyttäessä Olofsfors- tuotteita ovat ne kovassa kulutuksessa. Tuotteiden korkea laatu on yrityksemme peruslähtökohtia ja kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa jatkuvasti.

Olofsfors Ab on ollut ISO 9001 sertifioitu jo vuodesta 1997

metsatyo-neulaset

Ympäristö

Ympäristönsuojelu on haasteellinen tehtävä, joka koskettaa yrityksessämme myyntiä asiakkaalle ja tuotetta raaka-aineesta tuotteen elinkaaren loppuun saakka.

Ympäristösertifikaatti ISO 14001 on ollut käytössä jo vuodesta 2002 sisaryrityksessämme Olofsfors Ab:ssa, joka on päätuotteidemme metsäkonetelojen ja kulutusterästuotteiden toimittaja.

Kaikessa toiminnassamme noudatamme annettuja ympäristönsuojelulakeja ja ohjeita.

Metsäkoneisiin ECO-Track -telmallisto on hyvä esimerkki ympäristöystävällisistä tuotteista, joilla on mahdollisimman alhainen vierintävastus ja hyvä maa- ja pyöräpito. Näiden ominaisuuksin ansiosta Eco-Track tuotteet ovat markkinoiden eniten myytyjä teloja, jotka soveltuvat lähes kaikkiin konemalliehin ja maastokohteisiin.

Olofsforsin laaja telamallisto kattaa telat kaikkiin maasto-olosuhteisiin. Lisäksi useimmista telamalleista on valittavana erityinen Soft- muotoilu, joka suojaa tehokkaasti maapohjaa.

Toinen tärkeä tuoteryhmämme Olofsfors-tieterät on erityisesti suunnitelu vähentämään polttoaineen kulutusta ja teiden suolauksen tarvetta.

Ympäristönäkökohtien huomioon ottaminen on toiminnassamme jatkuva prosessi ja jatkamme työtä myös tällä alueella edelleen asikkaittemme parhaaksi.