fbpx

Metsätyö Oy – Parempaa työntekoa vuodesta 1945

Metsätyön tarina alkoi yli 70 vuotta sitten, kun toisen maailmansodan jälkeen Suomessa alkoivat laajat metsien hakkuut sotakorvauksien maksamiseksi. Metsätöiden lisääntymisen myötä myös metsätöissä käytettävien käsityökalujen tarve kasvoi.

Yli 70 vuotta kokemusta metsätyövarusteista

Ensin oli käsityökalut. Tänään Suomen johtava metsäkonevarusteiden markkinoija ja myyjä sekä valmistaja osana kansainvälistä Olofsforsia.

1945

Metsätyö Oy perustettiin.
Metsätöissä käytettävien käsityökalujen myynti.

1974

Omistajavaihdos.
Metsäkonevarusteiden maahantuonti ja myynti.

1979

Tuotevalikoimaan tieterät ja kulutusteräkset.

1989

Metsätyö Oy osaksi Olofsfors-konsernia.

Nyt

Suomen johtava metsäkonevarusteiden ja kulutusterätuotteiden markkinoija ja myyjä.
Tuotevalikoiman laajentaminen ja kasvu jatkuvat.

Suomen johtava metsäkonevarusteiden myyjä ja valmistaja

0

Työntekijää

0

milj.

liikevaihto

0

%

Konsernin
omavalmisteisia tuotteita

Myymme ja valmistamme vastuullisesti

Kaikki alkoi käsityökaluista. Vuosien saatossa yrityksemme on kasvanut ja laajentanut tarjontaansa metsäkonevarusteisiin sekä kulutusterätuotteisiin. Nykyisin valikoimassamme on myös konsernimme omavalmisteisia Olofsfors- ja Iggesund-tuotteita sekä muita alansa johtavien valmistajien varusteita, työkaluja ja tarvikkeita. Teemme työtämme vastuullisesti ja tavoitteenamme on rakentaa kestävää niin ihmissuhteissa kuin luonnon näkökulmasta.

Kaiken keskiössä asiakkaan työ

Pitkästä historiastamme huolimatta tehtävämme on aina ollut sama: tarjota laadukkaat varusteet ammattilaisille, jotta he voivat tehdä työnsä entistä tehokkaammin. Valmistamme, myymme ja autamme asiakkaitamme löytämään heidän työhönsä sopivat tuotteet, joilla he voivat tehdä työnsä entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin. Suurimman onnistumisen kokemuksen saamme silloin, kun löydämme asiakkaillemme toiveet ylittävän ratkaisun.

Tuotteiden valmistus

Tieterien ja kauhaterästen tuotanto on täysautomatisoitu. Telatuotannossa käytössä ovat modernit sähköuunit, prässit ja hitsausautomaatit. Luonnollisesti tärkeimpänä voimavarana on osaava ja kokenut henkilökunta. Kehitämme tuotteita ja teknologiaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Olofsfors AB on
Metsätyön sisaryhtiö

Olofsfors AB on Metsätyö Oy:n sisaryritys Nordmalingissa Ruotsissa. Yrityksen kokemus ja perinteet teräksen käsittelystä alkoivat jo yli 250 vuotta sitten, aikana jolloin Euroopan teollistuminen käynnistyi. Nykyisin Olofsfors AB valmistaa ja markkinoi tuotteita kahdella toimialueella: teloja metsä- ja urakointikoneisiin, tieteriä tienhoitoon sekä kauhateräksiä maansiirtokoneisiin. Suomen lisäksi Olofsforsilla on myyntiyhtiöt Saksassa Olofsfors GmbH, Venäjällä Olofsfors LLC, Brasiliassa sekä myynti- ja tuotantoyhtiö Olofsfors Inc. Kanadassa.

Töihin Metsätyölle?

Meidän kanssamme pääset osaksi omistautunutta työyhteisöä, jossa tekijät viihtyvät vuosikymmeniä. Tehtävissä pääset takaamaan asiakkaillemme korkealaatuiset työkalut ja -varusteet, jotka mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.