fbpx

Ura

Ura Metsätyöllä

Olemme korkealaatuisten metsäkonevarusteiden ja kulutusterätuotteiden valmistaja, markkinoija ja myyjä. Sisaryhtiömme on ruotsalainen Olofsfors AB. Kotimaassa teemme työtämme itsenäisesti tiiviillä työporukalla. Kanssamme pääset osaksi n. 20 asiantuntijan tiimiä, jossa panostetaan ihmissuhteisiin, työn parantamiseen ja kestävään toimintaan.

Suomen johtava metsäkonevarusteiden myyjä ja valmistaja

0

Perustettu

0

Työntekijää

0

milj.

Liikevaihto

Ydinarvot

Metsätyön filosofian voi tiivistää neljään sanaan: luotettavuus, laadukkuus, kestävyys ja palvelualttius. Kun nämä arvot näkyvät sekä sanoissa että teoissa, pystymme valmistamaan ja tarjoamaan alan johtavia tuotteita asiakkaillemme, joiden työ on meidän työmme keskiössä.

Arvomme ovat näkyvissä niin tuotteissamme kuin tavassamme työskennellä. Tuotteet on suunniteltu ja valikoitu niin, että ne palvelevat ammattilaisen tarpeita ja tekevät työstä entistä tehokkaampaa. Tuotteiden toimivuuteen ja kestävyyteen voi luottaa. Luottamus on myös asiakassuhteidemme kulmakivi. Haluamme palvella asiakkaitamme laadukkaasti ratkoen ongelmat heidän puolestaan. Kestävyys on meille tärkeää niin ihmisten kuin luonnon näkökulmasta.

Millaista Metsätyöllä on työskennellä?

Tarjoamme kiinnostavan, vauhdikkaan ja monipuolisen työpaikan kokeneessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa välitetään yksilöistä – niin asiakkaista kuin tekijöistä. Arvokkain todistus tästä on se, että meillä asiantuntijat viihtyvät talossa vuosikymmeniä ja useita asiakkaitamme saamme palvella jo kolmannessa sukupolvessa.

Yrityksemme on vastuullinen ja turvallinen paikka, jossa on mahdollisuus kehittyä. Panostamme siihen, että työntekijämme kokevat työssään merkitystä, motivaatiota ja tyytyväisyyttä.

Palvelemme asiakkaitamme kunnioittavasti ja joustavasti. Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyritykset sekä metsäkonevarusteita käyttävät yksityishenkilöt. Olemme asiantuntijoita yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tällä hetkellä meitä on 13 henkilöä Jyväskylässä, 5 Hämeenlinnassa ja 2 Rovaniemellä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.

“Tavoitteenamme on ylittää odotukset niin, että asiakas saa ongelmaansa paremman ratkaisun kuin olisi tohtinut toivoa. Tästä saamme myös säännöllisesti kiitosta.”

Sijaintimme

Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä ja myyntikonttorit varastoineen Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä. Monet työtehtävät edellyttävät matkustamista, joten asuinpaikkakunta ei ole este.

Jyväskylä

Pääkonttori

Hämeenlinna

Myyntikonttori
Varasto

Rovaniemi

Myyntikonttori
Varasto

Sinun paikkakuntasi

Monet  tehtävät onnistuvat paikkakunnasta riippumatta

Hae meille töihin

Jos kiinnostuit yrityksestämme ja koet omaavasi samoja arvoja kuin me, jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä työtehtävästä olet kiinnostunut?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, pmg, jpeg, Max. tiedoston koko: 15 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.