fbpx

Metsätyö Oy mukana Länsirannikon Konepäivillä

sposti_banneri

Konenäyttely työmaaympäristössä lokakuussa

Länsi-Suomen suurin konealan näyttely, Länsirannikon Konepäivät, järjestetään jälleen 3.10. Ulvilassa. Suosittu tapahtuma kokoaa yhteen maan suurimmat maanrakennus- ja metsäkonevalmistajat, koneyrittäjät ja muut alan tekijät.

Konepäivien näyttelyalueena toimii MM-Terminaalin metsään rajoittuva sorakenttä, missä koneet ovat esillä aidossa ympäristössä työmaalla. Luvassa on muun muassa metsäkoneiden, maansiirtokoneiden ja hakkureiden työnäytöksiä.

– Alue on kuin tehty konenäyttelyyn. Etuna ovat aito työmaaympäristö ja hyvät yhteydet Valtatie 2:lta. Ammattilaiset voivat jopa kokeilla kaivinkoneita sorakasoilla, näyttelypäällikkö Tatu Kimpanpää lupaa.

Näyttely tarjoaa konealan ammattilaisille, opiskelijoille ja yleisölle kattavan katsauksen uusimmista metsäkone- ja maanrakennuskonemalleista, viimeisimmästä tekniikasta sekä varaosa- ja huoltopuolen uutuuksista ja mahdollisuuksista. Paikalla on myös lukuisia alan yrittäjille tärkeitä yhteistyökumppaneita kertomassa palveluistaan.

– Konealan ammattilaiselle ja opiskelijalle näyttely on erinomainen verkostoitumismahdollisuus, Kimpanpää toteaa.

– Aiempien näyttelyiden perusteella odotamme Konepäiville jopa tuhansia kävijöitä ja 50 näytteilleasettajaa.

Seitsemättä kertaa järjestettävän tapahtuman ensimmäiset näyttelypaikat varattiin heti, kun ne tulivat helmikuussa jakoon. Edellisen kerran Konepäivät pidettiin MM-Terminaalissa 2011.

 

LISÄTIEDOT: Tatu Kimpanpää, 040 583 1188

KUVAPYYNNÖT: Auli Koota, 0400 730 923, satakunnan@koneyrittajat.fi