CoverX 180 Soft™

Osasto:

CoverX 180 Soft pitkine telakenkineen on paras telavaihtoehto olosuhteisiin, joissa tavoite on mahdollisimman alhainen pintapaine, esimerkiksi turvemailla. Tela soveltuu lumettoman ajan puunkorjuuseen.

180mm leveä telakenkä aikaansaa telan jouhevan etenemisen renkaiden alle, mikä pienentää merkittävästi maastoon ja metsäautoteille jääviä korjuujälkiä

CoverX 180 Soft on ns. suorakenkäinen tela, jolloin renkaan ja telakenkiä yhdistävän sivulenkkilinjan pyörintäsäteet ovat lähes samat. Tästä ja tiheästä telakenkäjaosta johtuen telakenkien maaliukuma on pieni, mikä myös pienentää maastojälkiä.

CoverX 180 Soft-telakengän muotoilussa on huomioitu sekä maapito että renkaan ja telan välinen pito. Maapito saavutetaan eritasomuotoiluilla telakengillä, ts. telakenkien pitkät sivut ovat ”reunarypytettyjä”, jolloin saavutetaan n. 30 mm korkea vetopinta.

Jokaiseen telakenkään on prässätty rengaspitävä, järeä, renkaan muotoa mukaileva sisätartunta. Sisätartuntamuoto ja erikoispitkät sivuohjurit takaavat telan hyvän rengasistuvuuden.

Telamalli on valittavissa symmetrisillä tai epäsymmetrisillä telakengillä, maksimi telakenkäpituus on 1220 mm. Telakenkien päät on taivutettu maatasosta ylöspäin koneen kääntymisen helpottamiseksi.

CoverX 180-telan telakenkien vapaa väli on ainoastaan noin 35mm renkaan keskilinjalla ja reunoilla 18mm

TELAKENKÄLEVEYS

169 mm keskellä
180 mm päistään

 

YLEISTELA, YMPÄRI VUOTINEN EI SUOSITELLA
PEHMEIKKÖ KESÄ / HARVENNUS PARAS
PEHMEIKKÖ TALVI EI SUOSITELLA
PAKSU LUMI EI SUOSITELLA
RINTEET TOIMIVA
KULUTUSKESTÄVYYS PARAS
KANTAVUUS PARAS