CoverX M™

CoverX M on parhaimmillaan koneissa, joissa telakenkäpituutta ei voida lisätä mutta halutaan maksimaalista kantavuutta kasvattamatta koneen kokonaisleveyttä. Tela soveltuu lumettoman ajan puunkorjuuseen.

M-sivuisessa telassa on lyhyt telakenkäjako, jolloin teliä kohden telakenkämäärä on n. 20% suurempi normaalijakoisiin teloihin verrattuna. Tämä yhdistettynä 150 mm leveään telakenkään aikaansaa telan jouhevan etenemisen renkaiden alle, mikä pienentää merkittävästi maastoon ja metsäautoteille jääviä korjuujälkiä.

CoverX M on ns. suorakenkäinen tela, jolloin renkaan ja telakenkiä yhdistävän sivulenkkilinjan pyörintäsäteet ovat lähes samat. Tästä ja tiheästä telakenkäjaosta johtuen telakenkien maaliukuma on pieni, mikä myös pienentää maastojälkiä.

CoverX M-telakengän muotoilussa on huomioitu sekä maapito että renkaan ja telan välinen pito. Maapito saavutetaan eritasomuotoiluilla telakengillä, ts. telakenkien pitkät sivut ovat ”reunarypytettyjä”, jolloin saavutetaan n. 30 mm korkea vetopinta. Jokaiseen telakenkään on prässätty rengaspitävä, järeä, renkaan muotoa mukaileva sisätartunta. Sisätartuntamuoto ja erikoispitkät sivuohjurit takaavat telan hyvän rengasistuvuuden.

CoverX M-telan telakenkien vapaa väli on ainoastaan noin 30mm renkaan keskilinjalla ja reunoilla 15mm.

TELAKENKÄLEVEYS

140 mm keskellä
150 mm päistään

 

YLEISTELA, YMPÄRI VUOTINEN EI SUOSITELLA
PEHMEIKKÖ KESÄ / HARVENNUS TOISEKSI PARAS
PEHMEIKKÖ TALVI EI SUOSITELLA
PAKSU LUMI EI SUOSITELLA
RINTEET TOIMIVA
KULUTUSKESTÄVYYS PARAS
KANTAVUUS TOISEKSI PARAS

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

    Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
    Lue tästä tietosuojaseloste