CoverX 180™

Osasto:

CoverX 180 on parhaimmillaan koneissa, joissa telakenkäpituutta ei voida lisätä mutta halutaan maksimaalista kantavuutta kasvattamatta koneen kokonaisleveyttä. Tela soveltuu lumettoman ajan puunkorjuuseen.

180mm leveä telakenkä aikaansaa telan jouhevan etenemisen renkaiden alle, mikä pienentää merkittävästi maastoon ja metsäautoteille jääviä korjuujälkiä.

CoverX 180 on ns. suorakenkäinen tela, jolloin renkaan ja telakenkiä yhdistävän sivulenkkilinjan pyörintäsäteet ovat lähes samat. Tästä ja tiheästä telakenkäjaosta johtuen telakenkien maaliukuma on pieni, mikä myös pienentää maastojälkiä.

CoverX 180-telakengän muotoilussa on huomioitu sekä maapito että renkaan ja telan välinen pito. Maapito saavutetaan eritasomuotoiluilla telakengillä, ts. telakenkien pitkät sivut ovat ”reunarypytettyjä”, jolloin saavutetaan n. 30 mm korkea vetopinta. Jokaiseen telakenkään on prässätty rengaspitävä, järeä, renkaan muotoa mukaileva sisätartunta. Sisätartuntamuoto ja erikoispitkät sivuohjurit takaavat telan hyvän rengasistuvuuden.

CoverX 180-telan telakenkien vapaa väli on ainoastaan noin 35mm renkaan keskilinjalla ja reunoilla 18mm.

TELAKENKÄLEVEYS

169 mm keskellä
180 mm päistään

 

YLEISTELA, YMPÄRI VUOTINEN EI SUOSITELLA
PEHMEIKKÖ KESÄ / HARVENNUS TOISEKSI PARAS
PEHMEIKKÖ TALVI EI SUOSITELLA
PAKSU LUMI EI SUOSITELLA
RINTEET TOIMIVA
KULUTUSKESTÄVYYS PARAS
KANTAVUUS TOISEKSI PARAS