Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

CoverX™

Olofsfors-telavalikoimassa metsäkoneisiin  on uutuutena CoverX-tela. Tela on suunniteltu erityisesti pehmeiköille ja turvemaille, mutta tela on myös erinomainen yleistelaksi lumettomana  aikana.

CoverX on ns. suorakenkäinen tela, jolloin renkaan ja telakenkiä yhdistävän sivulenkkilinjan pyörintäsäteet ovat lähellä toisiaan. Tästä johtuen kenkien maaliukuma on äärimmäisen pieni, jolloin maaperä säilyy mahdollisimman hyvin ehjänä. Suorakenkäisyys edellyttää telamallille myös omat erikoismuotoilut sivuohjurit.

Rengaspidon kannalta sisätartunnan toimivuus on tärkeä. CoverX-telassa on jokaisessa telakengässä prässätty, järeä sisätartunta. Lisäksi sisätartunta on keskeltä matalampi kuin päistään, jolloin sisätartunta on kaareva ja mukailee renkaan pinnan muotoa. Näistä ominaisuuksista on seurauksena erinomainen renkaiden ja telan välinen pito.

Telan ja maaperän välinen pito on CoverX:ssä aikaansaatu telakengillä, joiden pitkät sivut ovat eritasomuotoillut. Tämä tarkoittaa ”reunarypytystä”, jolloin vetäväksi otsapinnaksi muodostuu korkeutena n. 30mm. Tehokas sivuliukueste minimoi sivuliukuman esim. rinteissä.

CoverX-tela on saatavana telakenkäjaolla, jolloin kenkien vapaaksi väliksi jää n. 70mm. Vuoden 2019 alussa
vaihtoehtona on tela ns. MAX-sivulenkityksellä, jolloin telakenkämäärä teliä kohden kasvaa n. 20% ja telakenkien vapaa väli on n. 25mm.

CoverX MAX-sivulenkityksellä

CoverX-mallisto on laaja kattaen telakenkäpituudet 700-1200mm, symmetriset ja epäsymmetriset telakengät.
Telakengät ovat valittavissa SOFT-mallisina tai suorilla päillä koneessa käytettävissä olevan tilan tai halutun koneen maksimileveyden perusteella.

Tekniset tiedot:

Telakenkäleveys Keskellä 135mm, reunoilla 150mm
Materiaalimitat:
Telakenkä Prässätty erikoisprofiili
Välilenkki 26 mm (710-22,5 22mm)
Lenkkikoukku 45 x 20 mm (710-22,5 45 x 15mm)
Hokki 50 x 30 x 50 mm
Telaliitin 26 mm (710-22,5 22mm)

 

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
Lue tästä tietosuojaseloste