CoverX™

Osasto:

CoverX on uusin Olofsfors-telatuote ja se on suunniteltu erityisesti lumettoman ajan puun korjuuseen. Perusmallin CoverX on tarkoitettu koneisiin, joissa normaalimittainen telakenkäpituus aikaansaa riittävän kantavuuden. Telamalli soveltuu myös koneisiin, joissa on rajoitetusti tilaa teloille tai koneen kokonaisleveys halutaan pitää mahdollisimman kapeana.

CoverX on ns. suorakenkäinen tela, jolloin renkaan ja telakenkiä yhdistävän sivulenkkilinjan pyörintäsäteet ovat lähellä toisiaan. Tästä johtuen telakenkien maaliukuma on pieni, jolloin maaperä säilyy hyvin ehjänä.

CoverX-telakengän muotoilussa on huomioitu sekä maapito että renkaan ja telan välinen pito. Maapito saavutetaan eritasomuotoiluilla telakengillä, ts. telakenkien pitkät sivut ovat ”reunarypytettyjä”, jolloin saavutetaan n. 30 mm korkea vetopinta. Sisätartunta on järeä ja prässätty jokaiseen telakenkään.

Lisäksi sisätartunta on kaareva ja mukailee renkaan pinnan muotoa, mikä edesauttaa osaltaan erikoispitkien sivuohjureiden lisäksi telan istuvuutta ja päällä pysymistä renkailla.

CoverX-telan telakenkien vapaaväli on n. 70 mm renkaan keskilinjallaja reunoilla n. 50 mm.

TELAKENKÄLEVEYS

140 mm keskellä
150 mm päistään

 

YLEISTELA, YMPÄRI VUOTINEN EI SUOSITELLA
PEHMEIKKÖ KESÄ / HARVENNUS TOISEKSI PARAS
PEHMEIKKÖ TALVI EI SUOSITELLA
PAKSU LUMI EI SUOSITELLA
RINTEET TOIMIVA
KULUTUSKESTÄVYYS TOISEKSI PARAS
KANTAVUUS HYVÄ