Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Iggesund-erikoislaipat

KANTOKÄSITTELYLAIPAT

Iggesund-kantokäsittelylaipat ovat aina kaksipuoleisia eli käännettäviä. Mallisto on markkinoiden laajin ja optimoitu kuhunkin harvesteripäähän sopivaksi, jotta varmistetaan tasainen, painehäviötön kantokäsittelyliuoksen levitys. Laipan runko-osassa oleva valmis reikärivi helpottaa liuoksen ulostuloreikien poraamista alumiiniseen nesteputkeen, joka sijaitsee runkoreikärivin takapuolella. Poraus on kätevä suorittaa, koska laipparungossa olevat reiät ovat seevatut terän ohjaukseen. Poraamalla avattavan reikärivin pituus valitaan poistettavan puuston koon mukaan, jolloin kantokäsittelyliuoksen kulutus saadaan minimoitua. Laipan käännön yhteydessä avataan toisen puolen reikärivi.

ENERGIALAIPPA

Energialaippa pohjautuu peruslaippaan, jonka kärkiosaan on niitattu ns. energiakärki. Energiakärki estää teräketjun ajautumisen pois urasta laipan kärjen kautta, esimerkiksi käsiteltäessä raivaamatonta metsää. Tyypillinen tilanne on kaadettaessa pieniläpimittaisia puita, jotka kasvavat samasta kannosta. Samoin energialaippa toimii hyvin korjattaessa tuulen kaatoja estäen ketjun vaurioitumisen maasahauksessa. Energialaipalla voidaan hakata myös ainespuuta huomioitaessa energiakärjen laipan hyötymittaa vähentävä pituus.

JW-LAIPPA (JPS-SAHAAN)

Iggesund JW-laippa on umpiteräslaippa JPS R5500-sahaan. Laipan patentoitu muoto suurine tyvireikineen ja ohjaavan keskiuran kanssa aikaansaa tukevan laippakiinnityksen, mikä lisää huomattavasti laipan käyttöikää.

EW-LAIPPA

EW (Extra Wide) on erikoisleveä, erittäin vääntöjäykkä umpiteräslaippa 10mm keskiuralla. Laippa on muotoiltu teräketjun vakaaseen laippauralla pysymiseen energiaharvesteripäissä esim. käsiteltäessä samaan aikaan useita runkoja.

3/4″ (R9)-LAIPPA

R9 on laippa 3/4″-jakoiselle, järeälle teräketjulle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat suuret harvesteripäät, kaatopäät ja kourasahat. Kärkiosa on vaihdettava ja laakerirullat ovat suojatut välilevyillä laakerirullien sivuttaisliikkeen estämiseksi. Mallivalikoima kattaa useimmat käyttökohteet.

 

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
Lue tästä tietosuojaseloste