Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Iggesund Blue Line -laipat

Blue Line – Vahvempi. Kovempi. Taloudellisempi.

VAHVEMPI

Blue Line -sarja on tulos yli 30 vuoden kokemuksesta harvesterilaippojen kehittämisestä, testaamisesta ja valmistamisesta ammattiurakoitsijoiden tarpeisiin.

Blue Line on kaikkien aikojen kestävin laippamme. Ainutlaatuinen metalliseos yhdistettynä parannettuun karkaisumenetelmään tekee laipasta jäykemmän ja kestävämmän kaikkiin hakkuukohteisiin.

KOVEMPI

Blue Line-sarjassa käytetyt materiaalit vähentävät myös laipan värinää, mikä parantaa tehokkuutta ja tekee sahausjäljestä tasaisemman. Samalla laipan kuluminen vähenee ja käyttöikä kasvaa.

Blue Line -laippojen voiteluaukkojen kokoa on suurennettu, mikä parantaa voiteluaineen virtausta ketju-uraan ja kärkipyörälle. Erityisesti harvesteripäissä, joissa on rasvavoitelu, rasvan eteneminen tehostuu.

TALOUDELLISEMPI

Iggesund Forest Ab:n valmistamien Blue Line -sarjan laippojen kärkipyörän laakerirullat on suojattu erikoiskarkaistuilla välikelevyillä. Levyt estävät laakerirullien sivuttaisliikkeen, mikä pienentää huomattavasti kärkipyörän vaurioitumisriskiä.

Tämä nerokas kärkipyörärakenne vähentää kärkipyörien vaihtotarvetta ts. tarpeettomia kuluja.

 

 

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
Lue tästä tietosuojaseloste