Iggesund Blue Line -laipat

 

KOVEMPI JA VAHVEMPI

Iggesund Blue-Line on harvesterilaippa, johon yhdistyy Iggesund Forest Ab:n yli 30-vuotinen kokemus laippojen valmistuksesta. Blue-Line kattaa 404”-jakoisten harvesterilaippojen kaikki pituudet, leveydet ja kiinnitysvaihtoehdot myös kantokäsittelylaipoissa.

Blue-Line-harvesterilaipat tunnetaan erinomaisesta kulutuskestävyydestään, väännön takaisinpalautuvuudesta ja optimaalisesta leveydestään. Iggesund-laippojen monipuoliset ominaisuudet pohjautuvat tarkkuusmitoitettuun erikoisteräkseen ja monivaiheeseen karkaisuprosessiin.

Ainutlaatuinen metalliseos yhdistettynä parannettuun karkaisumenetelmään tekee laipasta jäykemmän ja kestävämmän kaikkiin hakkuukohteisiin. Blue Line on kaikkien aikojen kestävin laippamme.

TALOUDELLISEMPI

Blue Line-sarjassa käytetyt materiaalit vähentävät laipan värinää, mikä parantaa tehokkuutta ja tekee sahausjäljestä tasaisemman. Samalla laipan kuluminen vähenee ja käyttöikä kasvaa. Blue Line -laippojen voiteluaukkojen kokoa on suurennettu, mikä parantaa voiteluaineen virtausta ketju-uraan ja kärkipyörälle. Erityisesti harvesteripäissä, joissa on rasvavoitelu, rasvan eteneminen tehostuu.

Iggesund Forest Ab:n valmistamien Blue Line -sarjan laippojen kärkipyörän laakerirullat on suojattu erikoiskarkaistuilla välikelevyillä. Levyt estävät laakerirullien sivuttaisliikkeen, mikä pienentää huomattavasti kärkipyörän vaurioitumisriskiä. Tämä nerokas kärkipyörärakenne vähentää kärkipyörien vaihtotarvetta ts. tarpeettomia kuluja.

LAAJA VALIKOIMA – KAIKKI PITUUDET, PERÄLEVEYDET JA KIINNITYSVAIHTOEHDOT

Harvesterilaipat 404”-teräketjujaolle ovat pääsääntöisesti 2mm ketju-uralla. Iggesund valmistaa harvesterilaippoja myös 1.6mm ketju-uralle. Laipan tyvet ja kiinnitystavat jakautuvat kahdelle perälovelle; 10mm ja 15mm.

 

Blue Line R7

Blue Line R7 -laipan tyviloven leveys on 10 mm, tyvileveyksiä ja laippapituuksia on useita.

Blue Line R8

Blue Line R8 -laipan tyviloven leveys on 15 mm. Laippatyyppi on yleistyvä ja tunnetaan markkinoilla Jet-Fit-tyvisenä tai Iggesundin Open End-nimellä. Avoimet reiät aivan laipan peräosassa mahdollistavat nopean laipan ja teräketjun vaihdon, useissa harvesteripäissä ilman työkaluja. Laippapituuksia ja peräleveyksiä on useita.