Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sandvik-kovametallitapit

Sandvik on maailman johtava kiven ja mineraalien louhintalaitteiden ja –järjestelmien toimittaja. Sandvik toimittaa vuosittain miljoonia erilaisia kovametalliteriä erilaisiin käyttötarkoituksiin – poraukseen, tunneleiden tekoon, ojitukseen, tienhoitoon kesällä ja talvella, asfaltin jyrsintään jne.

Suuri volyymi mahdollistaa, ja vaatii, jatkuvan tuotteiden kehitystyön. Uusimman sukupolven kovametallituotteiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä teknologiaa ja tietoa raaka-aineista. Tästä syystä Sandvikin kovametallituotteet ovat lujuudeltaan sekä kulutuskestävyydeltään kilpailijoita edellä. Käyttäjälle tämä tarkoittaa yksinkertaisesti parempaa tehokkuutta ja tuottavuutta.

Metsätyö Oy:n valikoimissa on suuri määrä erilaisia Sandvik:in kovametallituotteita, pääartikkelina kovametallitapit tienhoitoon. Varastotuotteina ovat sekä leveä- että kapearunkoiset tapit, terävällä tai tylpällä kovametallikärjellä.

Toimitamme myös tappeja asfaltin jyrsintään – yleisimmät mallit löytyvät varastosta ja erilaisia malleja on saatavilla kaikkiin käyttökohteisiin. Meidän kauttamme saat myös Wirtgenin asfalttijyrsimiin raapat, ejektoripalat ja sivujalakset erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kerro muillekin!

Kysy myynnin

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot
Tai jätä

Yhteydenottopyyntö

Hyväksyn, että yhteydenottopyynnön yhteydessä antamani henkilötieto tallennetaan asiakasrekisteriimme ja sitä käsitellään tietosuojakäytänteidemme mukaisesti.
Lue tästä tietosuojaseloste