Teräketjuöljy

Iggesund Forest teräketjuöljy on kehitetty täyttämään nykyaikaisten hakkuukoneiden suurten ketjunopeuksien aiheuttamat haasteet; teräketjulle, kärkipyörän kestolle ja laipan kulumiselle. Laadukas teräketjuöljy on Iggesund Forestin ja Exxon Mobilin pitkäaikaisen kehitysyhteistyön tulos.

Mineraalipohjaiseen teräketjuöljyyn lisättyjen erityisten lisäaineiden ansiosta ketjulle ja laipalle on saatu hyvä suoja kulumista, korroosiota sekä ruostetta vastaan. Iggesund teräketjuöljy lisää laipan ja teräketjun käyttöikää sekä alentaa ylläpitokustannuksia.

Iggesund Forest teräketjuöljyn erinomaisen sitko-ominaisuuden vuoksi se tarttuu ja pysyy hyvin metallipinnoissa. Tämä ominaisuus vähentää oleellisesti teräketjuöljyn kulutusta ja pitää koneen sekä ohjaamon lasit puhtaina korkeissakin käyttölämpötiloissa.

Öljyllä on hyvä juoksevuus myös alhaisilla lämpötiloilla, jonka vuoksi se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Iggesund Forest teräketjuöljyä on saatavissa 1000 litran IBC-konteissa ja 20 litran kanistereissa. Kanisterissa on kätevä teleskooppi kaatonokka kaadon helpottamiseksi suoraan säiliöön.

Ohessa Iggesund Forest teräketjuöljyn ominaisuudet; Viskositeetti (cSt@40C, cSt@100C, alin suositeltu lämpötila C, ASTM D97, syttymispiste C, ASTM D 92min sekä tiheys @15,6C, kg/l, ASTM D4052)

Chainsaw Oil
Viskositet, ASTM D 445
cSt@40°C 87
cSt@100°C 11
Lågsta flyttemp, °C, ASTM D 97 -24
Flampunkt, °C, ASTM D 92 min 220
Densitet @ 15,6, kg/l, ASTM D4052 0,877

Olemassa olevan tiedon perusteella tuotteen käytöstä ei ole odotettavissa terveydelle haitallisia seuraamuksia, kun tuotetta käytetään sille tarkoitettuun kohteeseen ja noudetaan turvallisuusohjeita, joita saatavissa Internetistä tai myyntikonttoreista. Tuotetta hävitettäessä tulee noudattaa ympäristöohjeita.