Turvatankki-varastosäiliöt

Polttoaineen varastointiin

Toimitamme myös asiakastarpeisiin soveltuvia varastosäiliöitä. Varastosäiliö ei ole IBC-säiliö, joten sitä ei ole tehty polttoaineen kuljetukseen ja sillä ei myöskään ole jälkitarkastusvelvoitetta. Varastosäiliö on tehty nimensä mukaisesti polttoaineiden varastointiin. Tyypillisiä kohteita varastosäiliöiden sijoituspaikoiksi ovat maatilat, teollisuuslaitokset ja koneyrittäjien pihat.

Kaikki yli 450-litraiset säiliöt tehdään säädösten ja standardien mukaan. Varastosäiliö voidaan varustaa vastaavasti kuten IBC-säiliöt. Myös 100% valuma-allas on mahdollinen lisävaruste joka kiinteänä tai pulttikiinnitteisenä. Paikallaan säilytettävään säiliöön suositellaan pulttikiinnitteinen, jolloin säiliön vaipan kunto on helposti tarkistettavissa.

Normaalisti varastosäiliön pumppu on mittarilla varustettu 12V, 24V tai 220V sähköpumppu, käsikäyttöinen pumppu on myös vaihtoehtona.

Valuma-altaallinen varastosäiliö varustettuna sähkötoimisella, tankkausmäärän mittaavalla 220V-pumpulla, alla trukkikotelot.

 

Esimerkkivarustus varastosäiliöön; ilmaventtiili, jäävän polttoaineen mittari, ylitäytön estin ja 2″ Kamlock-täyttöyhde.